Notice: Funkcja _load_textdomain_just_in_time została wywołana nieprawidłowo. Ładowanie tłumaczenia dla domeny salient zostało uruchomione zbyt wcześnie. Zwykle jest to wskaźnik, że jakiś kod we wtyczce lub motywie działa zbyt wcześnie. Tłumaczenia powinny zostać załadowane podczas akcji init lub później. Dowiedz się więcej: Debugowanie w WordPressie. (Ten komunikat został dodany w wersji 6.7.0.) in /bankzywnoscichojnice/wp-includes/functions.php on line 6121
Efekty działań towarzyszących Skip to main content

W miesiącu kwietniu 2019r. zrealizowaliśmy na rzecz osób najbardziej potrzebujących, w ramach środków towarzyszących PO PŻ Podprogram 2018 , 10 warsztatów, w tym:

warsztaty kulinarne – 8,  program edukacyjny dotyczący przeciwdziałania marnowaniu żywności – 2

Celem warsztatów było wzmacnianie samodzielności i kompetencji w zakresie prowadzenia gospodarstwa domowego. Uczestnicy podczas warsztatów kulinarnych poznawali nowe, smaczne  sposoby na zagospodarowanie produktów z Programu POPŻ, ale nie tylko, uczyli się i dzielili wiedza w zakresie zdrowego, ale i niedrogiego przyrządzania  smacznych potraw.


W miesiącu marcu 2019r. zrealizowaliśmy na rzecz osób najbardziej potrzebujących, w ramach środków towarzyszących PO PŻ Podprogram 2018 , 16 warsztatów, w tym:

warsztaty kulinarne – 6, warsztaty żywieniowo – dietetyczne – 2, program edukacyjny dotyczący przeciwdziałania marnowaniu żywności – 2, edukacji ekonomicznej – 6.

W ww. spotkaniach wzięło udział 209 osób. Od początku Podprogramu 2018 przeprowadziliśmy 81 warsztatów, w których udział wzięło 1213 osób.

Celem warsztatów było wzmacnianie samodzielności i kompetencji w zakresie prowadzenia gospodarstwa domowego. Uczestnicy podczas warsztatów kulinarnych poznawali nowe, smaczne  sposoby na zagospodarowanie produktów z Programu POPŻ, ale nie tylko, uczyli się i dzielili wiedza w zakresie zdrowego, ale i niedrogiego przyrządzania  smacznych potraw.


W miesiącu lutym 2019r. zrealizowaliśmy na rzecz osób najbardziej potrzebujących, w ramach środków towarzyszących PO PŻ Podprogram 2018 , 20  warsztatów, w tym:

warsztaty kulinarne – 12, warsztaty żywieniowo – dietetyczne – 4, program edukacyjny dotyczący przeciwdziałania marnowaniu żywności – 4

W ww. spotkaniach wzięły udział 262 osoby. Od początku Podprogramu 2018 przeprowadziliśmy 65 warsztatów, w których udział wzięły 1004 osoby.

Celem warsztatów było wzmacnianie samodzielności i kompetencji w zakresie prowadzenia gospodarstwa domowego. Uczestnicy podczas warsztatów kulinarnych poznawali nowe, smaczne  sposoby na zagospodarowanie produktów z Programu POPŻ, ale nie tylko, uczyli się i dzielili wiedza w zakresie zdrowego, ale i niedrogiego przyrządzania  smacznych potraw.

Po zakończeniu warsztatu uczestnicy znają podstawowe zasady zdrowego żywienia oraz potrafią przeanalizować sposób żywienia swojej rodziny (w tym zweryfikować i wyeliminować złe nawyki żywieniowe).


W miesiącu styczniu 2019r. zrealizowaliśmy na rzecz osób najbardziej potrzebujących, w ramach środków towarzyszących PO PŻ Podprogram 2018 , 15 warsztatów, w tym:

Celem warsztatów było wzmacnianie samodzielności i kompetencji w zakresie prowadzenia gospodarstwa domowego. Uczestnicy wspólnie poznawali nowe rozwiązania w zakresie gospodarowania budżetem domowym, możliwości poszukiwania oszczędności, poznawali podstawy prawidłowego planowania budżetu domowego. Podczas warsztatów kulinarnych poznawali nowe, smaczne  sposoby na zagospodarowanie produktów z Programu POPŻ, ale nie tylko, uczyli się i dzielili wiedza w zakresie zdrowego, ale i niedrogiego przyrządzania  smacznych potraw.

Dzięki warsztatom uczestnicy:

  1. potrafią efektywniej wykorzystać produkty otrzymywane w ramach pomocy żywnościowej,
  2. potrafią przygotować smaczne i pożywne posiłki z zastosowaniem ww. produktów,

W miesiącu grudniu 2018r., w ramach środków towarzyszących PO PŻ Podprogram 2018 zrealizowano, na rzecz osób najbardziej potrzebujących 2 warsztaty kulinarne.

W ww. spotkaniach udział wzięło łącznie 29 osób.

Celem prowadzonych warsztatów było wzmacnianie samodzielności i kompetencji w zakresie prowadzenia gospodarstwa domowego, w tym m.in.:

wskazanie różnych możliwości przygotowania potraw z wykorzystaniem produktów otrzymywanych w ramach pomocy żywnościowej POPŻ,
przekazanie wiedzy dotyczącej zasad zdrowego żywienia,

Dzięki warsztatom uczestnicy nabyli szereg nowych umiejętności, m.in.:

potrafią efektywniej wykorzystać produkty otrzymywane w ramach pomocy żywnościowej,
potrafią przygotować smaczne i pożywne posiłki z zastosowaniem ww. produktów,    

Od początku Podprogramu 2018 do dnia 31.12.2018r. przeprowadzono łącznie 30 warsztatów, z których skorzystało 500 uprawnionych osób. _______________________________________________________________________________

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]W miesiącu listopadzie 2018r., w ramach środków towarzyszących PO PŻ Podprogram 2018 zrealizowano, na rzecz osób najbardziej potrzebujących 18 warsztatów, w tym:

  1. warsztaty kulinarne – 8
  2. warsztaty żywieniowo-dietetyczne – 10

W ww. spotkaniach udział wzięło łącznie 295 osób.

Celem prowadzonych warsztatów było wzmacnianie samodzielności i kompetencji w zakresie prowadzenia gospodarstwa domowego, w tym m.in.:

  • wskazanie różnych możliwości przygotowania potraw z wykorzystaniem produktów otrzymywanych w ramach pomocy żywnościowej POPŻ,
  • przekazanie wiedzy dotyczącej zasad zdrowego żywienia,

Dzięki warsztatom uczestnicy nabyli szereg nowych umiejętności, m.in.:

  • potrafią efektywniej wykorzystać produkty otrzymywane w ramach pomocy żywnościowej,
  • potrafią przygotować smaczne i pożywne posiłki z zastosowaniem ww. produktów,
  • znają podstawowe zasady zdrowego żywienia oraz potrafią przeanalizować sposób żywienia swojej rodziny (w tym zweryfikować i wyeliminować złe nawyki żywieniowe)

Od początku Podprogramu 2018 do dnia 30.11.2018r. przeprowadzono łącznie 28 warsztatów, z których skorzystało 471 uprawnionych osób.

[/vc_column_text][heading][/heading][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]W miesiącu październiku, w ramach środków towarzyszących PO PŻ Podprogram 2018 zrealizowano, na rzecz osób najbardziej potrzebujących 10 warsztatów, w tym:

  1. warsztaty kulinarne – 4
  2. warsztaty żywieniowo-dietetyczne -6

W ww. spotkaniach udział wzięło łącznie 176 osób.

Celem prowadzonych warsztatów było wzmacnianie samodzielności i kompetencji w zakresie prowadzenia gospodarstwa domowego, w tym m.in.:

  • wskazanie różnych możliwości przygotowania potraw z wykorzystaniem produktów otrzymywanych w ramach pomocy żywnościowej POPŻ,
  • przekazanie wiedzy dotyczącej zasad zdrowego żywienia,

Dzięki warsztatom uczestnicy nabyli szereg nowych umiejętności, m.in.:

  • potrafią efektywniej wykorzystać produkty otrzymywane w ramach pomocy żywnościowej,
  • potrafią przygotować smaczne i pożywne posiłki z zastosowaniem ww. produktów,
  • znają podstawowe zasady zdrowego żywienia oraz potrafią przeanalizować sposób żywienia swojej rodziny (w tym zweryfikować i wyeliminować złe nawyki żywieniowe)

Od początku Podprogramu 2018 do dnia 31.10.2018r. przeprowadzono łącznie 10 warsztatów, z których skorzystało 176 uprawnionych osób.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][image_with_animation image_url=”824″ alignment=”center” animation=”Fade In From Bottom” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”][image_with_animation image_url=”823″ alignment=”center” animation=”Fade In From Bottom” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][/vc_column][/vc_row]