- praktycznych warsztatów kulinarnych – 10 warsztatów po 2 godziny zegarowe każdy;
- warsztatów dietetyczno-żywieniowych – 5 warsztatów po 2 godziny zegarowe każdy;
- warsztatów z edukacji ekonomicznej – 6 warsztatów po 2 godziny zegarowe każdy;
- warsztatów z niemarnowanie żywności- 5 warsztatów po 2 godziny zegarowe każdy;
Przeprowadzenie praktycznych warsztatów dla osób najbardziej potrzebujących, zakwalifikowanych do POPŻ Podprogram 2021 Plus, mających na celu wzmacnianie samodzielności i kompetencji w zakresie prowadzenia gospodarstwa domowego.
Realizację warsztatów przewiduje się czerwiec-sierpień 2023 r.
Oferent musi być mobilny ponieważ teren realizacji to powiaty: chojnicki, człuchowski, kościerski, bytowski, tucholski, świecki.
Zajęcia będą się odbywały w dni robocze w godzinach 8.00 – 19.00.
Oferent musi posiadać kwalifikacje i doświadczenie w realizacji działań na rzecz włączenia społecznego oraz w zakresie tematyki prowadzonego warsztatu, na który składa ofertę.
Zainteresowane osoby/firmy/organizacje prosimy o przesyłanie do dnia 14 czerwca 2023 r. do godz.15.00 ofert zawierających cenę brutto za wykonanie usługi wraz z załącznikami.
W przypadku osób fizycznych prosimy również o dołączenie zgody na przetwarzanie danych osobowych.
Dodatkowych informacji udzielamy:
e-mail: dt_bzchojnice@op.pl tel. 506 602 102,
Rozeznanie rynku trenerzy word[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” column_direction=”default” column_direction_tablet=”default” column_direction_phone=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” row_border_radius=”none” row_border_radius_applies=”bg” overlay_strength=”0.3″ gradient_direction=”left_to_right” shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_tablet=”inherit” column_padding_phone=”inherit” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” gradient_direction=”left_to_right” overlay_strength=”0.3″ width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]
Informacja dotyczy rozstrzygnięcia, ogłoszonego w dniu 6 czerwca 2023r., naboru osób/firm do przeprowadzenia:
- praktycznych warsztatów kulinarnych (10 warsztatów) – cykl warsztatów nr 1
- warsztatów dietetycznych i dotyczących zdrowego żywienia (5 warsztatów) – cykl warsztatów nr 2
- warsztatów z edukacji ekonomicznej (6 warsztatów) – cykl warsztatów nr 3
- warsztatów z niemarnowania żywności (5 warsztatów) – cykl warsztatów nr 4
Komisja Oceny Ofert informuje, iż złożono 5 ofert.
Wybrano najkorzystniejsze oferty:
cykl warsztatów nr 1 – Beata Tam, Kalisz.
cykl warsztatów nr 2 – Ad-Rem Firma Szkoleniowa Anna Jędrzejczak-Wróblewska, Łódź;
cykl warsztatów nr 3 – Dorota Adamiak – Kolat, Smug.
cykl warsztatów nr 4- Jolanta Neyman, Charzykowy.
Uzasadnienie wyboru:
Cykl warsztatów nr 1 Beata Tam – oferta spełniająca kryteria zawarte w ogłoszeniu (cena i doświadczenie/kwalifikacje).
Cykl warsztatów nr 2 – Ad-Rem Firma Szkoleniowa Anna Jędrzejczak-Wróblewska-oferta spełniająca kryteria zawarte w ogłoszeniu (cena i doświadczenie/kwalifikacje).
Cykl warsztatów nr 3 Dorota Adamiak-Kolat – oferta spełniająca kryteria zawarte w ogłoszeniu (cena i doświadczenie/kwalifikacje).
Cykl warsztatów nr 4 Jolanta Neyman – oferta spełniająca kryteria zawarte w ogłoszeniu (cena i doświadczenie/kwalifikacje).