Notice: Funkcja _load_textdomain_just_in_time została wywołana nieprawidłowo. Ładowanie tłumaczenia dla domeny salient zostało uruchomione zbyt wcześnie. Zwykle jest to wskaźnik, że jakiś kod we wtyczce lub motywie działa zbyt wcześnie. Tłumaczenia powinny zostać załadowane podczas akcji init lub później. Dowiedz się więcej: Debugowanie w WordPressie. (Ten komunikat został dodany w wersji 6.7.0.) in /bankzywnoscichojnice/wp-includes/functions.php on line 6121
ROZEZNANIE RYNKU 5/2024 Skip to main content

ZAPYTANIE OFERTOWE  nr 5/2024   z dnia 08.11.2024 roku 

w  trybie:1 

  • rozeznania rynku; 
  • zasady konkurencyjności. 

na: 

  • usług transportowych2 
  • wynajmu magazynów 
  •  prowadzenia działań w ramach środków towarzyszących objętych dofinansowaniem z FEPŻ. 

Zgodnie z załącznikiem nr 13. Zasady udzielania zamówień w Programie Fundusze Europejskie na Pomoc Żywnościową 2021-2027 – Podprogram 2023 przez podmioty niebędące zamawiającym w rozumieniu ustawy Pzp3 oraz wewnętrznie przyjętymi wzorami dokumentów w Federacji Polskich Banków Żywności 

  1.           Zamawiający: 

Bank Żywności w Chojnicach, adres: ul. Świętopełka 10 89-620 Chojnice                             

KRS 0000061910, NIP : 555 18 68 719, Regon: 771490837, 

  1. Opis przedmiotu zamówienia: 

Przeprowadzenie praktycznych warsztatów dla osób najbardziej potrzebujących, zakwalifikowanych do FEPŻ 2021-2027 Podprogram 2023, mających na celu wzmacnianie samodzielności i kompetencji w zakresie prowadzenia gospodarstwa domowego. 

Tematyka warsztatów: 

  1. warsztaty kulinarne dla różnych grup pokoleniowych, pokazujące różne możliwości przygotowania potraw i wykorzystania artykułów spożywczych (90-120 min. każdy); 
  1. warsztaty dietetyczne dotyczące zdrowego żywienia – (w miarę możliwości organizacyjnych warsztatu oraz potrzeb odbiorców) poszerzone o indywidualne konsultacje dietetyczne      (90-120 min. każdy); 
  1. warsztaty łączące temat zdrowego żywienia i przeciwdziałania marnowaniu żywności – sposoby na niemarnowanie żywności, inspiracje dotyczące jak najlepszego wykorzystania produktów spożywczych i przechowywania żywności (90-120 min. każdy) ; 
  1. warsztaty edukacji ekonomicznej – nauka tworzenia, realizacji, kontroli i zarządzania nawet niewielkim budżetem domowym, ekonomicznego prowadzenia gospodarstwa domowego z uwzględnieniem wszystkich finansowych i rzeczowych dochodów rodziny (w tym darów żywnościowych), podejmowania racjonalnych decyzji o zakupach i wydatkach, wychodzenie z zadłużenia (90-120 min. każdy); 

Realizację warsztatów przewiduje się w terminie : listopad – grudzień 2024